För den som tänkt sig att skriva en bok så krävs förmågan att hålla koncentrationen på topp. Det gäller speciellt då de som inte är författare på heltid utan har ett ”riktigt” jobb som de också måste sköta. Att sitta på kvällar och nätter och skriva är inte helt optimalt, men det är helt enkelt så det är. Man får göra det bästa av situationen helt enkelt. Alternativet att säga upp sig från sitt jobb för att skriva på heltid är egentligen inte att rekommendera. Pengaproblem kommer förr eller senare att göra att man ändå inte kan koncentrera sig fullt ut och dessutom finns det ju en överhängande risk att man misslyckas – det man skriver blir ingen framgång och ratas av alla bokförlag till exempel.

ginseng-sport

Så hur gör man då för att kunna skriva på topp även under inte alltför bra förhållanden? Själv använder jag mig av en gammal klassiker – Ginseng. Ginseng har varit känt länge och är ett klassiskt kosttillskott. Jag använder mig av Skip Nutrition Ginseng Sport tabletter, inhandlade från Svenskt Kosttillskott. De gör det mycket lättare för mig att koncentrera mig på mitt skrivande i flera timmar i sträck, även efter en ansträngande dag på jobbet. De är också bra för mig som tränar för att hålla kroppen igång – ibland så är det ju annars så att man helt enkelt inte orkar träna. Med Ginseng-tabletter blir det hela mycket enklare. Bra för kroppen och bra för knoppen helt enkelt. Ginseng – en riktig klassiker som håller än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Post Navigation