Trots att jag skriver och läser en hel massa så har jag ändå en del vänner. De flesta av dem har ett lika stort läsintresse som jag och att spendera en kväll tillsammans där vi pratar om de senaste böckerna vi läst, diskuterar och umgås tillhör livets höjdpunkter. Men tyvärr så har jag varit en dålig värd då jag inte kan erbjuda bra sittplatser till alla. Men det ska jag ändra på nu, genom att köpa en soffa med plats för flera. En stor soffa är ju också bekväm när man är ensam, då man riktigt kan breda ut sig precis som man vill. Samtidigt ska den ju också passa in och få plats. Jag tror jag vet var den ska placeras, så det kommer att passa bäst med en hörnsoffa. Jag har kollat på lite olika alternativ och tror att Ocean soffor är de som kommer att passa bäst; antingen ”Ocean med PU vänster” eller ”Ocean Dubbeldivan”, där den senare är lite mindre; kanske lite väl liten. Jag ska mäta och se hur väl de kommer att passa in.

Stället jag hittade sofforna på heter Trademax, och de verkar ha riktigt bra priser. Jag känner dock inte till dem närmare, även om de verkar vara en stor aktör inom näthandeln med möbler. Om någon har några erfarenheter av Trademax som de vill dela med sig av, så gör gärna det. Sofforna i fråga kostar ju en hel del, och gjord av pengar är jag inte. Ännu i alla fall. Kanske det kommer när jag äntligen är klar med min deckare och får den publicerad?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation